SluitenVCLB Service
Beste klanten, beste centra,
Wij zijn gesloten van 1/4/24 tot en met 14/4/24. Bestellingen kunnen nog geplaatst worden tot donderdag 21 maart en dit tot 14u30. Bestelling na 21 maart worden verwerkt na het verlof.
Wij wensen jullie alvast fijne paasvakantie toe!!!









ZOEK

Bestelinfo
Bestelinfo - Bestelprocedure - Verzending - Facturatie - Klachten - Contact
Registreren?
Om te kunnen bestellen moet u een geregistreerd gebruiker zijn. Bent u al geregistreerd, dan geeft u uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Wie nog niet geregistreerd is, zal bij de eerste bestelling moeten registreren. Het systeem zal u uw gegevens vragen wanneer u naar het winkelmandje gaat om uw bestelling af te ronden. Registreren neemt zo'n 5 minuutjes in beslag.

Verzending
De verzendingen gebeuren binnen de week.  Vanaf dit schooljaar werken we namelijk samen met Bredero voor het drukwerk, de stockage en verzending van alle frequent bestelde producten. Het betreft het OLB-keuzemateriaal, het CLB Kleuterboekje en het CLB Helpt-bekendmakingsmateriaal. 
Daarnaast worden ook de verwerkingskost (15 euro incl. btw/bestelling) en de verzendkost (deze hangen af vande grootte en het gewicht van het pakket) die Bredero aanrekent, afzonderlijk op de factuur vermeld en dus doorgerekend aan de klant. Om deze kosten zoveel mogelijk te beperken, is het aan te bevelen om zoveel mogelijk provinciaal of per scholengroep te bestellen en te laten leveren. 

Officiële bestelbonnen
Sommige organisaties en besturen vereisen het gebruik van een eigen bestelbon om administratieve redenen. Dat kan. Tijdens de bestelling kan u aanvinken dat we moeten "wachten op de officiële bestelbon". Dat doen we dan ook. 
Toch is het ook dan nodig om de bestelling via de website volledig uit te voeren. Zo blijft ook onze administratie in orde. 



Het CLB kleuterboekje (enkel voor CLB-medewerkers)
Het CLB kleuterboekje is een handige gids voor ouders en een mee-kijk boekje voor kleuters in...


Caleidoscoop - jaarabonnement papier + digitaal (2023)
Caleidoscoop - jaarabonnement papier + digitaal (2023)


Caleidoscoop - jaarabonnement studenten papier + digitaal (2023)
Caleidoscoop is al 30 jaar lang het vaktijdschrift over leerlingenbegeleiding. Het blad wordt...